Tukea ilmastotyökalujen käyttöön

Tältä sivustolta löydät linkit Suomen ympäristökeskuksen (Syke) ylläpitämiin kunnille ja maakunnille tarkoitettuihin päästötyökaluihin. Sivustolle kootaan työkalujen esittelymateriaaleja, käyttöohjeistuksia ja vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin vuoden 2024 aikana.

Varaa aika Syken asiantuntijoiden neuvontaklinikalle

Syken ylläpitämä kuntien ja alueiden käyttöperusteisten kasvihuonekaasupäästöjen tietopalvelu ja siihen perustuva päästöskenaariotyökalu ovat hyödyksi kuntien ilmastosuunnitelmien laadinnassa ja ilmastotyön suunnittelussa. Klinikalla pääset keskustelemaan Syken asiantuntijoiden kanssa työkalujen käytöstä ja päästövähennyskeinoista. 

Klinikka on tarkoitettu kuntien, yritysten ja muiden organisaatioiden asiantuntijoille, jotka valmistelevat kuntien ilmastosuunnitelmia. Voit osallistua neuvontaklinikalle yksin tai porukalla ja esittää asiantuntijoillemme kysymyksiä Syken työkaluista ja ilmastosuunnitelmien laatimisesta.

HUOM! Klinikka on kesätauolla.

Klinikka on avoinna keskiviikkoiltapäivisin muutaman viikon välein. Neuvonta-ajat ovat 45 minuutin mittaisia. Avaamme varauskalenteriin vapaita aikoja aina pari kuukautta kerrallaan.

Kun olet varannut ajan, lähetämme sinulle Teams-kokouskutsun. Varaukset ja kutsut käsitellään manuaalisesti, joten kokouskutsun saapumisessa voi olla pieniä viiveitä.

Jos et löydä kalenterista sinulle sopivaa aikaa tai sinulla on muita varaukseen liittyviä kysymyksiä, voit olla yhteydessä Aliisa Vulliin (etunimi.sukunimi@syke.fi).

Julkaistu 20.10.2023 klo 15.35, päivitetty 3.6.2024 klo 9.12

  • Tulosta sivu